Microgaming Spel Bar Bar Black Sheep

Du har kanske hört talas om den där historien då du har svårt att sova och får tipset att räkna får. För vissa kanske det fungerar, på andra inte. Har du svårt att sova finns alternativet astt spela detta spel. Här finns bokstavligen massor av får.

Spelet är väldigt enkelt uppbyggt, men mycket stilrent och du får en liten tecknad känsla. Overklig eller på riktigt tecknad. Tecknad grafik, blå himmel i bakgrunden, banjos, får, munspel, äpplen, meloner, apelsiner, lador, pumpor med mera med mera.

5 hjul, 3 rader och 15 vinstlinjer. Många Bar Bar-symboler är det du ska eftersträva. Det kan ge enorma summor pengar. Tre ullsäckar, eller flera, genererar i free spins. Du är även garanterad vinst om du får en ullsäck på valfritt hjul. Men free spins kan du få 10, 15 eller 20 stycken. Beroende på hur många symboler som kommer upp alternativt hur de kommer i följd.

Spelet är ganska autentisk med de enarmade banditer som finns i olika spelhallar och på båtar, men skillnaden är att du kan vinna mera pengar på denna spelautomat. Insatsnivån varierar och du kan ställa in den efter hur mycket pengar du har att spela för. Ju högre insats du spelar för desto större chans har du att vinna.