Netent Spel Dazzle Me

Detta är ett speciellt spel på många sätt. Det är ett relativt nytt spel från Netent och har verkligen satt sina spår hos spelare. Mycket på grund av att det är annorlunda och grafiskt ett mycket tillatalande spel.

Rubiner, smaragder, diamanter, klockor med mera gör att detta spel ser väldigt luxuöst ut. Spelet har 5 hjul och 76 vinstlinjer, men det är en sak som skiljer detta spel markant från andra spel. Hjulställningen är nämligen asymmetrisk. De två första hjulen innehåller 3 rader, de två nästa hjulen 4 rader och det sista hjulet har 5 rader.

De flesta andra spelen har Wild-symboler. Dazzle Me har slumpmässiga Wildsymboler som kommer upp då och då på ett helt hjul. Det kan bli upp till 3 olika hjul och det gör att vinstchanserna ökar drastiskt. På det kan du även få free spins på 3 free spins-symboler eller flera. Under de free spins-rundorna tillkommer en specialfunktion där hjulen sammankopplas och länkas. Antingen hjul 1 och 2 eller hjul 3 och 4. Bägge hjulparen kan länkas samman eller enbart ett hjulpar. Oavsett kan du vinna fina pengar under dina free spins.

Dazzle Me är verkligen ett spel vi rekommenderar och möjligheterna att vinna stora pengar är höga. Du kommer inte bli besviken på detta fartfyllda och coola spel.