Microgaming Spel Dolphin Quest

Detta spel utspelar sig under vatten och du kan stöta på alla möjliga olika vattenkaraktärer såsom bläckfiskar, sköldpaddor, sjöhästar, krabbor med flera. Grafiken andas undervattenmiljö och korallrev och färgerna är vackra.

Dolphin Quest består av 5 hjul, 4 rader och 50 vinstlinjer plus en hel del andra funktioner som kryddar spelet extra. Bonusrundan är något alldeles speciellt. Får du 3 bonussymboler så dyker bonusrundan upp. Väl där kan du vinna som mest upp till 150 000 mynt och det varierar i kronor beroende på vilken insats du kör. Scatter-symbolen ersätter de andra symbolerna förutom Dolphin Quest-symbolen. Denna extra symbol höjer definitivt spänningen och ökar dina chanser radikalt att vina stora vinster.

Det finns massor av olika vinstkombinationer och med Dolphin Quest-symbolen kan du vinna upp till 12 500 mynt om du lyckas få 5 av de symboler som visas på någon av de olika vinstlinjerna. Således, ju fler vinstlinjer som aktiveras desto större chans har du att vinna på de olika kombinationerna.

Detta spel är roligt och undervattentemat, med olika sjödjur, gör att detta spel är oerhört uppskattat bland spelare. Lycka till i undervattensvärlden och njut ordentligt. Plötsligt sitter du där och vunnit storvinsten och du kanske kan njuta av en skaldjursbuffé på en skön riviera som du besöker för dina vinstpengar.