Microgaming Spel Terminator 2

Action, action och åter action. Det är vad detta spel från Microgaming erbjuder. Terminator 2 är baserad från filmen med samma namn som släpptes år 1991. Den otroligt populära och välkända filmen, med Arnold Schwarzenegger som Terminator, har setts av miljontals åter miljontals världen över.

Terminator 2 består av 5 hjul och 3 rader. Det gäller att få likadana symboler intill varandra på olika hjul för att vinna. Det finns 243 olika sätt att vinna på olika kombinationer och skulle du få free spins hela 1024 sätt att vinna på.

Vad finns det då för olika symboler och funktioner som gör att du kan vinna lite extra?

Till att börja med har vi T-800 Vision. Där ser man världen ur en Terminators perspektiv. Dessa kommer slumpmässigt upp och under bonusrundan räcker det med en scatter för att få extra grattis free spins och vinsterna blir rent allmänt ganska stora.

Får du 3 Scatter-symboler eller flera får du 10 free spins. Väl där får du en T-1000-symbol som en extra Wild. Som vi nämnde tidigare ändras vinstkombinationerna från 243 till 1024. Makabert och otroligt.

Wild på spelet är märkt T2. Den ersätter alla andra symboler förutom Scatters och T-1000. Den kommer upp relativt frekvent och kan hjälpa till att ge dig fina vinstsummor.

Terminator 2 är som sagt ett härligt actionspel där musiken är hämtad ur filmen och karaktärerna är desamma. Gillar du filmen kommer du gilla detta spel. Hasta la vista baby!